Klantverhalen

Het verhaal van Hans en Julia

juni 3, 2024 · Ton van der Donk
 

Hans (62) en Julia (59) hebben altijd gedroomd van reizen, maar dan wel met de luxe en onafhankelijkheid van een eigen camper. Na jaren hard werken, hadden ze eindelijk de tijd om deze droom te realiseren. Dankzij de hun opgebouwde overwaarde konden ze deze droom verwezenlijken.

Hans en Julia wonen al meer dan dertig jaar in hun huis en hebben door de stijging van de huizenprijzen een aanzienlijke overwaarde opgebouwd. Omdat hun hypotheek volledig was afbetaald, konden ze via zilvermax een groot deel van deze overwaarde opnemen. Dit gaf hen de financiële ruimte om een luxe en comfortabele camper aan te schaffen, zonder hun huis te hoeven verkopen.

zilvermax, een hypotheek speciaal voor huiseigenaren om de overwaarde van hun woning te benutten, bood hen de perfecte oplossing. Het proces was eenvoudig en transparant. Met de hulp van de adviseurs bij zilvermax konden Hans en Julia snel en efficiënt een aanzienlijk bedrag opnemen. “We wilden graag een luxe camper, zodat we comfortabel en onafhankelijk konden reizen. Dankzij zilvermax was dit mogelijk,” zegt Hans.

Met het geld dat ze via zilvermax ontvingen, kochten Hans en Julia een splinternieuwe camper, compleet met alle moderne gemakken. Deze camper biedt hen de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen, zonder zich zorgen te hoeven maken over accommodatie. Volgende maand begint hun avontuur in Frankrijk, waar ze van plan zijn om de pittoreske dorpen en prachtige landschappen te verkennen. En daarna? “Wie weet! Misschien Spanje, Italië of zelfs Scandinavië. We laten ons leiden door onze avontuurlijke geest,” vertelt Julia enthousiast.

De keuze voor een camper kwam voort uit hun liefde voor reizen en het verlangen naar onafhankelijkheid. “We hebben altijd al van reizen gehouden, maar met een camper heb je alles bij de hand en kun je gaan en staan waar je wilt,” legt Hans uit. De vrijheid om hun route te bepalen en te overnachten op de meest adembenemende locaties was een belangrijke factor in hun beslissing.

Hans en Julia raden andere huiseigenaren die hun huis als waardevolle bron willen benutten, zeker aan om zilvermax te overwegen. “Het is een fantastische manier om van je overwaarde te genieten zonder je huis te hoeven verkopen,” zegt Julia. Voor hen betekent het niet alleen financiële vrijheid, maar ook de mogelijkheid om nieuwe herinneringen te maken en volop van het leven te genieten.

 
 

De zilvermax hypotheek

Met de zilvermax hypotheek kunnen huiseigenaren vanaf 55 jaar al overwaarde opnemen. Jouw opgenomen overwaarde is vrij te besteden.

  • Je bent 55 jaar of ouder
  • Zelf bepalen waar je jouw geld aan uitgeeft
  • Je huis blijft jouw eigendom
  • Geen extra maandlasten
Bereken nu

Vind een adviseur

Wij werken samen met ruim 3000 onafhankelijke hypotheekadviseurs in heel Nederland. Bij deze adviseurs kun je niet alleen een hypotheek van ons afsluiten, maar ook van andere hypotheekverstrekkers.

  • Passend hypotheekadvies
  • Keuze uit 300 onafhankelijke partners
  • Vrijblijvend gesprek
Vind een adviseur