Klantverhalen

Het verhaal van Jan en Elly

juli 4, 2024 · Ton van der Donk
 

Jan (67) en Elly (65) hebben hun leven gewijd aan werk en familie. Jan werkte jarenlang als accountant en is net met pensioen gegaan. Elly, die als leerkracht werkt, verlangde ernaar minder te werken om meer tijd met hun kleinkind te kunnen doorbrengen. Dankzij de overwaarde van hun huis en de zilvermax hypotheek, werd dit mogelijk.

Het echtpaar woont al tientallen jaren in hun eigen huis. Door de stijgende huizenprijzen hebben ze een aanzienlijke overwaarde opgebouwd, en hun hypotheek is volledig afbetaald. Toen ze op zoek gingen naar manieren om van deze overwaarde te profiteren, kwamen ze zilvermax tegen. Deze regeling, speciaal ontworpen voor senioren, stelde hen in staat om een deel van de overwaarde van hun woning op te nemen zonder hun huis te hoeven verkopen.

Met de hulp van zilvermax konden Jan en Elly een aanzienlijk bedrag opnemen. Dit gaf hen de financiële ruimte om het weggevallen inkomen van Elly aan te vullen, zodat zij minder kon gaan werken. “Het was een eenvoudige en transparante procedure,” zegt Jan. “Met het geld dat we via zilvermax hebben ontvangen, kunnen we comfortabel leven totdat Elly ook met pensioen gaat.”

Elly is ontzettend blij met de zilvermax hypotheek. “Nu ik minder werk, kan ik vaker op ons kleinkind passen,” vertelt ze enthousiast. “Het is geweldig om deze kostbare momenten te kunnen meemaken en een actieve rol te spelen in zijn opvoeding.” De extra tijd die ze nu samen kunnen doorbrengen, is onbetaalbaar voor Jan en Elly. Ze genieten van de dagelijkse wandelingen, het voorlezen van verhaaltjes en het simpelweg samen zijn.

Jan en Elly raden andere senioren die overwegen hun overwaarde op te nemen zeker aan om zilvermax te overwegen. “Het heeft ons de vrijheid gegeven om van ons pensioen te genieten zoals we dat altijd hebben gewild,” zegt Jan. “En het mooiste is dat we ons huis, waar we zoveel herinneringen hebben opgebouwd, kunnen behouden.”

Dankzij zilvermax kunnen Jan en Elly niet alleen hun financiële doelen realiseren, maar ook de tijd nemen om te genieten van wat voor hen echt belangrijk is: familie. “Het leven is kort,” zegt Elly. “Dankzij zilvermax kunnen we nu ten volle genieten van de kleine momenten die het leven zo waardevol maken.”

Ben je benieuwd naar wat zilvermax voor jou kan betekenen? Bereken nu hoeveel overwaarde jij zou kunnen opnemen.

 
 

De zilvermax hypotheek

Met de zilvermax hypotheek kunnen huiseigenaren vanaf 55 jaar al overwaarde opnemen. Jouw opgenomen overwaarde is vrij te besteden.

  • Je bent 55 jaar of ouder
  • Zelf bepalen waar je jouw geld aan uitgeeft
  • Je huis blijft jouw eigendom
  • Geen extra maandlasten
Bereken nu

Vind een adviseur

Wij werken samen met ruim 3000 onafhankelijke hypotheekadviseurs in heel Nederland. Bij deze adviseurs kun je niet alleen een hypotheek van ons afsluiten, maar ook van andere hypotheekverstrekkers.

  • Passend hypotheekadvies
  • Keuze uit 300 onafhankelijke partners
  • Vrijblijvend gesprek
Vind een adviseur